JIN

Wie zijn wij?

Maak kennis met Domien, Hanne, Irene, Jinte, Jurre, Lies, Mateo , Matisse, Merel, Sander, Storm en Timo. Wij zijn de JIN ’22-23 van Scouts en Gidsen Nieuwland (Hansbeke), een enthousiaste en gemotiveerde bende! De JIN is het laatste jaar binnen de scouts waarbij de scoutscarrière als lid wordt afgesloten met een buitenlands kamp. Daarom bestaat het grootste deel van dit laatste jaar uit inzamelacties, evenementen en klusjes om geld te verdienen om ons fantastisch kamp naar het buitenland waar te kunnen maken.

Heeft u helpende handen nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

JIN Evenementen

mei 2024
11 mei 2024

BartinDeinze – 40 jaar Scouting Nieuwland

Bart Peeters & de Ideale Mannen komen op 11 mei 2024 naar de Deinse Brielpoort om ...

Meer Details
Geen evenementen gevonden!

Contact met de jinleiding

Of stuur een mailtje naar jinleiding@scoutsengidsennieuwland.be

Heeft u een evenement/klusje waarbij u enkele helpende handen kan gebruiken?
HUUR DAN DE JIN en wij helpen u graag tegen een vergoeding. Een gemakkelijke oplossing voor u en zo steunt u ook ons buitenlands kamp!

Scouts & Gidsen Nieuwland

Doornbosstraat 14A