Slotdag Zomerbar

Beste ouders en leden
Het is weer zover! Onze jaarlijkse Slotdag staat voor de deur en dit keer pakken we uit met een gloednieuw concept: een ZOMERBAR! Op zaterdag 18 mei verwelkomen we jullie vanaf 19u om samen te genieten van een gezellige avond vol lekkere streekbieren, verfrissende gin tonics, smaakvolle mocktails, frisdrank à volonté en heerlijke hapjes om de honger te stillen.
Deze avond biedt de gelegenheid voor de kinderen om nog een laatste keer te ravotten, terwijl de ouders nog wat kunnen kletsen. Ontmoet ook de leiding en andere ouders, terwijl jullie samen genieten van onze randanimatie: een prachtig springkasteel, enthousiaste schminkers en scoutieve spelletjes…
Bovendien kan je op deze Slotdag al inschrijven voor onze zomerkampen en profiteer je dan van een korting van 5 euro. Kortom, dit wil je niet missen!
We nodigen jullie dan ook van harte uit om samen met ons te proosten op een fantastische avond tijdens onze Slotdag op 18 mei 2024, vanaf 19u. Inschrijven is niet nodig, dus kom gewoon langs en geniet met ons mee!
Wij kijken er alvast heel erg naar uit!
Een extra stevige linker,
De leiding van Scouts en Gidsen Nieuwland

Datum

18 mei 2024
Expired!

Tijd

19:00 - 19:00