BartinDeinze – 40 jaar Scouting Nieuwland

Geschreven door Tijs Hostyn

Gepubliceerd op 19 april 2024

We blazen binnenkort 40-kaarsjes uit en dat vieren we met een meer dan stevig feest! Kom samen met ons zingen en dansen op muziek van de superster Bart Peeters himself!
PROGRAMMA
Bart Peeters & de ideale mannen
Bart Peeters en zijn onafscheidelijke band, De Ideale Mannen, hebben in de afgelopen jaren een indrukwekkende live-reputatie opgebouwd die zich uitstrekt van hier tot in Tokyo.
In 2024 hebben ze besloten om, met uitzondering van de geplande concerten in de Lotto-arena, geen grote zaalshows te organiseren. Echter, één opmerkelijke uitzondering is de ongetwijfeld onvergetelijke passage in de Brielpoort te Deinze op 11 mei 2024.
Bart Peeters werd tijdens de Music Industry Awards (MIA’s) geëerd met een prestigieuze Lifetime Achievement Award, als erkenning voor zijn indrukwekkende bijdrage aan de muziekindustrie. Op het podium wordt Bart vergezeld door zijn vertrouwde medemuzikanten, elk meester op hun instrument.

BWANA
Het indie-pop/rock project van singer-songwriter en muziekproducer Friedel Dufait overtuigt met diepe melancholische gitaarlijnen en krachtige, herkenbare zang. De Studio Brussel-luisteraars hebben haar daarom uitgeroepen tot De Nieuwe Lichting 2024 en nu zal ze op ons evenement ook alle bezoekers overtuigen.
La Folie Jolie
Deze Gentse rock- en popband, staat garant voor een spetterend naprogramma. Voor wie de band nog niet kent: La Folie Jolie grijpt je vanaf het allereerste moment vast en laat je niet meer los!
La Folie Jolie is meer dan een orgasme voor de oren ;))
Beestig feestje: check.
Tickets kan je vinden op onze website:

You May Also Like…

Croque en Dia 2023

Croque en Dia 2023

Onze jaarlijkse Croque & Dia staat weer voor de deur!! Op 21 oktober vanaf 18u00 vindt ons evenement opnieuw...

Scoutsjaar 2023-2024

Scoutsjaar 2023-2024

Het startschot is gegeven voor het scoutsjaar van 2023-2024. Vanaf 07/10 zullen de vergaderingen opstarten voor alle...

Adres

Scouts & Gidsen Nieuwland

Doornbosstraat 14A
9850 Hansbeke (Deinze)